28 December, 2014

Twee kleine vogelvriendinnetjes - Pii_Chii


Hallo, vandaag wil ik 2 kleine vogeltjes laten zien die ik de afgelopen week heb gemaakt. Ze zijn gemaakt volgens een patroontje van Pii_Chii en de naam van dit vogeltje is ook Pii_Chii. Het is een heel eenvoudig patroontje en het duurde dan ook niet lang voor ik ze af had. Het blauwe vogeltje is een echte ijdeltuit, die wilde persé een strikje in haar haren. ;)


Hello, today i want to show you 2 little birds that I made last week. I followed the pattern from Pii_Chii and this bird's name is also Pii_Chii. The pattern is very simple and it didn't take lomg to finish them. The blue bird is a bit vain, she really wanted a bow in her hair. ;)


Ik heb de vogeltjes gehaakt met Cotton 8 van Scheepjeswol. Deze heb ik gekregen van mijn moeder. Ze kon op een kerstmarkt een aantal zakjes kopen met daarin 5 bolletjes van één kleur voor maar 1 euro per zakje. In de winkel kosten de bolletjes al snel zo'n 1,95 per bol, dus ik was superblij met die leuke aankoop . :)


I crocheted the birds with Cotton 8 from Scheepjeswol. I got these colors from my mother. She found a couple of bags with 5 skeins in 1 color for just 1 euro for a the bag. in the shop this cotton costs about1,95 per skein, so I was really happy with this super deal. :)


*********************************************************************************
PATTERN: Pii_Chii the bird from Pii_Chii
YARN: Cotton 8 from Scheepjeswol

1 comment:

Thanks for your lovely comment!
Hugs,
Larissa